چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 1 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۰
کد مطلب: 26398
۰
یک روانشناس:

‌کنکور‌ی‌ها در انتخاب رشته تحصیلی واقع‌نگر باشند

‌کنکور‌ی‌ها در انتخاب رشته تحصیلی واقع‌نگر باشند
‌دکتر مجتبی علی بکیان در گفت و گو با ایسنا، گفت: توصیه می شود کنکوری هایی که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، هنگام انتخاب رشته شرایط و محدودیت‌های خود را در نظر بگیرند و از انتخاب دانشگاه‌ها و رشته‌هایی که توان تحصیل در آن‌ها را ندارند، صرف نظر کنند.

این روانشناس کرمانشاهی افزود: کنکوری‌ها باید در انتخاب رشته علائق خود را در نظر داشته باشند و رشته‌ها و دانشگاه‌هایی را انتخاب کنند که توان تحصیل در آن‌ها را دارند. به گفته علی بکیان، انتخاب رشته خوب انتخاب رشته‌ای است که با شرایط و ویژگی‌های شخصی، خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... فرد سنخیت داشته باشد.

علی بکیان در ادامه بر لزوم مشورت با کارشناسان و مشاوران برای انتخاب رشته‌ای موفق تاکید کرد و گفت: مشاوره با صاحبنظران و افراد آگاه باعث می‌شود تا فرد با شناخت بیشتری نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کند.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه رفتن و ادامه تحصیل تنها یکی از راه‌هایی است که فرد را به سوی زندگی بهتر سوق می‌دهد، به افراد توصیه کرد: سعی نکنند به هر قیمتی به دانشگاه بروند، چرا که هدف اصلی از دانشگاه رفتن کسب جایگاه شغلی و اجتماعی بهتر است و اگر دانشگاه و رشته‌ای نتواند فرد را به این سمت سوق دهد، نمی‌تواند تاثیر چندانی در زندگی او داشته باشد و چه بسا بهتر است فرد از صرف زمان و هزینه بی خود در این زمینه صرف نظر کند.
وی از افراد خواست واقع نگر باشند و بدانند دستیابی به زندگی خوب و موفق به شیوه‌های دیگری غیر از ورود به دانشگاه هم می‌تواند امکان پذیر باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی